O HERRI

HERRA PROTECT LASNI PARFUM je inovativen produkt, ki prihaja iz Anglije, ustvarjen v skupnem sodelovanju z najboljšimi talenti las iz Londona ter z vodilnim strokovnjakom za dišave, ustanoviteljem – James Davisom. Gre za revolucionaren produkt z breztežnostnimi, zaščitnimi in hidratantnimi sestavinami skupaj z edinstveno Herra dišavo za vse vrste las.

ZNAČILNOSTI IN PREDNOSTI HERRA PARUMOV
•Zaščita las: Izvleček sončnice pomaga zaščititi lase pred UV poškodbami ter bledenjem barve.
•Vlaženje las: Glicerin pomaga zagotoviti zadostno hidracijo in zapre vlago v lase, brez da jih obteži.
•Odišavljenje las: Herra vonj je mešanica najboljših dišav, ki ustvarijo svež, moderen in očarljiv vonj.

ZAKAJ HERRA?
Inspirirana s strani Here, grške boginje žensk, ki je bila poznana po svoji izjemni lepoti ter čutni urejenosti. Herra lasni parfum prikliče enako neustavljivo privlačnost ter je v popolni harmoniji imena & posebne dišave, ki nemudoma navduši in vas osvoji.

Spletna trgovina Hair Beauty

ALI STE VEDELI?
Vaši lasje so najbolj dovzetni za poškodbe ter vplive iz okolja vsakodnevno med 9 – 17 uro. Poškodbe zajemajo onesnažen zrak, vonjave hrane, dima, klimatskih naprav, ogrevanja, potenja ter UV žarkov. Ženske, ki potujejo, so zelo izpostavljene tem poškodbam, še posebej na letalskih prevozih, saj se zračenje reciklira in lasje hitreje izgubljajo vlago. Kaj trenutno nudite svojim strankam za vsakodnevno nego brez obtežitve pred navednimi poškodbami? Zato smo ustvarili Herra produkte – za novo doživetje nege las: osvežitev, hidracija in odišavljenost v enem.