NOVA DIŠAVA – Scarlet Rose

Herra ponosno predstavlja nov HERRA parfum za lase – Scarlet Rose.
Po uspehu naših prejšnjih dveh dišav iz HERRA linije – Signature in Oud Inspired, se kolekciji sedaj pridružuje HERRA Scarlet Rose z delikatnim, cvetličnim vonjem, ki daje potrošnikom možnost, da si izberejo ustrezen vonj tudi glede na svoje razpoloženje.

Herra Scarlet Rose kombinira dišave vrtnice, potonike, jasmina, magnolije in gomoljastega grahorja z malinami, jabolki, breskvijo ter tropskim sadjem. Dišave se čudovito prepletajo z osvežilno limono, limeto in pomarančo skupaj z osnovnimi notami mošusa, sandalovine ter jantarja, ki ustvarijo pravo globino za ta romantičen vonj -za pridih razkošja skozi vse leto!

Primeren je za vse vrste las in deluje kot “zaščitni senčnik” za lase – nudi celodnevno zaščito pred zunanjimi poškodbami, vključno z UV žarki, vonji hrane, dimom, klimatskimi napravami, itd. HERRA lasni parfum perfektno sovpada z vsakim življenjskim stilom, bodisi v službi, doma, na telovadbi, sprehajanju ob morju ali poležavanju na soncu: preprosto razpršite lase s HERRA parfumom, za poživitev in osvežitev vaših las!

HAIR BEAUTY d.o.o., T. 01 7564 572
NAKUP: trgovina.hairbeauty.si
 [email protected]
www.hairbeauty.si
https://trgovina.hairbeauty.si/

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja