BONACURE FIBRE CLINIX

BONACURE FIBRE CLINIX

Potrošniki aktivno iščejo profesionalne izdelke, ki ponujajo popolnoma prilagojene rešitve za nego las. BONACURE Fiber Clinix iz Schwarzkopf Professionala odgovarja tem zahtevam s popolnoma prilagodljivim, salonsko ekskluzivnim režimom nege, ki je namenjen vsem vrstam las.

BONACURE Fiber Clinix se ponaša z doslej najmočnejšo tehnologijo obnove iz Schwarzkopf Professionala in omogoča popolno prenovo las.

Z edinstvenim režimom nege frizerji lahko sedaj enostavno OČISTIJO, NEGUJEJO in OKREPIJO lase svojih strank, da preoblikujejo lasna vlakna, nazaj do popolnoma zdravih, naravnih lastnosti*.

Nova generacija tehnologije za močne lasne vezi v BC Fibre Clinixu povečuje prožnost in odpornost za lase, ki so 10x močnejši** – kar pomeni, da lahko frizerji in stranke še naprej verjamejo v zaupanje #BelieveinConfidence!

BC Fibre Clinix je na voljo kot ekskluzivna salonska linije nege v partnerskih salonih Schwarzkopf Professional po Sloveniji. Distributer: HAIR BEAUTY d.o.o.

Sledite Schwarzkopf Professionalu v socialnih medijih z @schwarzkopfpro in spremljajte BC Fibre Clinix z #FibreClinix, #BelieveinConfidence in  #BCbonacure hashtagi.

Write a Reply or Comment