Dobrodošli v Trend Lab – ultra moderen, produkcijski studio iz Schwarzkopf Professionala!

Dobrodošli v Trend Lab – ultra moderen, produkcijski studio iz Schwarzkopf Professionala!

Schwarzkopf professional je lansiral svoj prvi mednaroden Trend Lab – dinamičen produkcijski studio, ki ustvarja visoko ustrezne vsebine industrije, kot odgovor na najnovejše trende, ki vladajo v svetu hitre mode ter socialnih medijev.

Upoštevajoč dejstvo, da stranke pričakujejo od frizerjev, da bodo znali poustvariti modne izglede slavnih osebnosti ali stile vplivnih blogerjev v trenutku, ko jih zaznajo, takrat Trend Lab prikaže vso Schwarzkopf Professional-ovo strast do las, predanost salonskemu poslovanju in neprestanemu frizerskemu izobraževanju.

Od socialnih medijev do kreativnega izobraževanja

Frizerji lahko pričakujejo, da bodo videli resnične trende prikazane na modelih v živo, preko kako-narediti tutorialov in produktnih predstavitev. Mednarodni kreativni direktor za Schwarzkopf Professional, Simon Ellis, opisuje Trend Lab kot “izjemen korak naprej v digitalni dostavi” ter povsem nov kanal, ki zagotavlja možost, da zajame, poveže in dostavi frizersko znanje, lase in modne trende, kot se pojavijo.”

Na voljo le za registrirane uporabnike bodo ekskluzivne Trend Lab vsebine dosegljive na Schwarzkopf Professional eLearning platformi: www.ask-elearning.com, v obliki hairdresser-led webinarjev. Ta platforma nudi najnovejše Schwarzkopf Professional inovacije in 360° salonsko podporo za frizerje širom sveta.

Poiščite vašo strast do las na @schwarzkopfpro: Instagramu, YouTube, Facebook in Twitter-ju ter spoznajte naš novi Trend Lab!

Write a Reply or Comment