Made to create: OSiS+ posodobljen styling ekspert

Made to create: OSiS+ posodobljen styling ekspert

Ustvarjen za kreiranje! Osnovna styling linija OSiS+ iz Schwarzkopf Professionala nikoli ne miruje! Odkrijte težko pričakovano oživitev linije: nov, drzen dizajn, osem novih produkov skupaj z močnim jedrom portfelja za individualne lasne stylinge, navdihujoč globalni ambasador ter popolnoma različni stili, ki bodo na voljo v Schwarzkopf Professional partnerskih salonih od marca’16 dalje. Stilisti in njihove stranke lahko sedaj trditev “made to create/ustvarjen za kreiranje” vzamejo dobesedno: sprostite vašo kreativnost in ustvarite unikaten still v salonu ter tudi doma. OSiS+ linija, ki temelji na raznolikem modnem videzu, omogoča enostaven izbor pravega produkta za posamezen izgled in tip las. OSiS+ je enostavno ustvarjen za kreiranje – drzen, moden in unikaten!

Nikoli ne prenehajte – vedno ostanite kreativni, polni navdiha ter idej za nove modne stylinge: ta mantra odmeva znotraj vseh OSiS+ produktov, ki so na voljo salonom in njihovim strankam.

To vodilo poudarja tudi nov Globalni OSiS+ Ambasador – Richard Ashforth. Priznan stilist iz Londona opisuje svoj pristop do ustvarjalnosti: “Takoj sem se zaljubil v svoje delo lasnega stilista in ljubezen še kar traja več kot 20 let. Nikoli mi ne zmanjka idej.” Prav zaradi tega obožujemo OSiS+ styling produkte, ki pomagajo Schwarzkopf Professional stilistom ter uporabnikom, da nenehno raziskujejo nove stile in oblike z navdihujočo konsistenco brez obtežitve.
Kaj je novega? OSiS+ ima poleg osmih novih, zmagovalnih styling artiklov tudi prenovljen, enoten dizajn. Bolj kot kdajkoli prej so novi OSiS+ produkti sedaj specialno ustvarjeni, da pomagajo uporabnikom kreirati svež izgled.

Novosti: Undercoat daje lasem lahko, svilnato strukturo in sijaj. Big Blast je prvi gel za volumen z dolgo obstojnostjo in naravim izgledom. Tame Wild ukroti kodre in zgladi lasno kutikulo – sijoča tekstura las celo do 7 dni, oz.do naslednjega umivanja las! Bouncy Curls je prvi oljni gel za kodre in definicijo. Curl Honey kontrolira močne kodre in obnavlja lase. Možnosti za nove oblike pa se še nadaljujejo! Na področju teksture so OSiS+ obogatili trije inovativni produkti. Richard Ashforth meni, da moker videz las zopet postaja vse bolj popularen. Odličen za ta namen je Damped – nova wet look pomada za fleksibilno oporo in naraven sijaj. Medtem pa ultra močen, vodoodporen gel Play Tough nudi ekstra oporo in brezmejne styling opcije. Mighty Matte pa pomaga kreirati ekstremno mat izgled z močno, dolgo obstojno oporo in čudovito teksturo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nov, industrijsko oblikovan dizajn ponazarja močno identiteto OSiS+ blagovne znamke ter vabi stiliste in njihove stranke v Schwarzkopf Professional salone, da se preizkusijo nove styling heroje. Poleg tega, Schwarzkopf Professional ponuja tudi veliko svetovalnih pripomočkov ter unikaten Essential Looks trend vodič modnih smernic za pomlad/poletje, ki v Made to Create kolekciji 1-16 premierno predstavlja novi OSiS styling asortiman.
Made to create” – za vse, ki imajo lastno mišljenje in se to upajo tudi pokazati!

Kontakt: HAIR BEAUTY d.o.o.

T.: 01 7564 572
[email protected]
www.hairbeauty.si
www.schwarzkopfpro.com
www.hairbeauty.si/facebook/schwarzkopf
https://trgovina.hairbeauty.si/