Nove VIP Barve v IGORA ROYAL Absolutes liniji

Nove VIP Barve v IGORA ROYAL Absolutes liniji

Schwarzkopf Professional barvna kolekcija, ki deluje proti znakom staranja – IGORA ROYAL ABSOLUTES, je obogatila svoj asortiman s 4 NOVIMI trend odtenki, ki perfektno dopolnujejo obstoječ asortiman. Nove koloracije zajemajo tri hladne nianse ter eno dekadentno in najbolje prodajano – čokoladno barvo. Vse štiri vsebujejo unikaten Pro-Age complex, ki nudi 100% prekrivanje za bele ter sive lase in tehnologijo z zmanjšanim vonjem koloracije.

Nove nianse so pripravljene, da jih v frizerski mojstri predstavijo svojim VIP strankam – ženskam nad 40 let! Ženske, starejše od 40 let, trenutno zavzemajo glavne modne piste širom sveta! Te močne in samozavestne ženske želijo modno & vrhunsko delujočo permanentno barvo, ki poudari njihovo osebnost in jim nudi najodličnejše rezultate. Nedvomno so to VIP stranke, ki salon obiščejo tudi do 10-krat več kot ostale in si zaslužijo VIP tretmaje.

Rezultat barvanja z Igora Absoultes je intenzivna barva ter mehki in voljni lasje, z izjemnim sijajem & eleganco! Poiščite v partnerskih salonih Schwarzkopf Professional.

 

Write a Reply or Comment