TRENDI

Essential Looks REinventing Hair Kolekcija 1:2018

Essential Looks z novo trend kolekcijo REinventing Hair 1: 2018 vztrajno gleda v prihodnost. To sezono Schwarzkopf Professional oživlja 120 let izkušenj v štirih NOVIH TRENDIH, ki inspirirajo, prebujajo in poveličujejo lepoto las.

Mednarodni kreativni direktor za Schwarzkopf Professional, Simon Ellis opisuje kolekcijo: “Sedaj so spremembe povsod. Na način, kako sprejemamo informacije, v dialogu med umetnostjo, življenjskim slogom, tehnologijo in kulturo ter načinom, kako jutrišnji trendi opredeljujejo duh današnjega časa … V naši industriji vsi nenehno PREOBLIKUJEMO lase v vseh dimenzijah, to je edini način za naš razvoj in rast. To je v Schwarzkopf Professionalu naše poslanstvo, danes in vsak dan. Vedno navdihujemo, ustvarjamo in vedno sanjamo velike sanje, zato smo tako navdušeni, da lahko z vami delimo novo REinventing Hair Kolekcijo … Gre za hiter, drzen, nov svet in to je naša realnost, zato vam predstavljamo trende, ki so resnično pomembni!

 

TREND 1 – RANDOM REBEL

Barva – značilnosti 

Striktno individualno; intenzivne barve in kontrastni odtenki so osrednji del navdušujočega trenda RANDOM REBEL. Kombinacija IGORA ColorWorx, Vibrance in Vario Blond barv ustvarijo optične učinke v koralnih in violet tonih zahvaljujoč novi Electric Gloss tehniki

Styling – značilnosti

Idealen trend za krajše stile – RANDOM REBEL predstavlja ekstremne teksture ter lahkotne finiše. Perfektno za kreiranje iluzij v gibanju, z močnim poudarkom na barvah.

TREND 2 – REAL ME

Barva – značilnost

REAL ME prikazuje naravno hladne, kožnate odtenke. Z uporabo nove tehnike Colour Contoure, BLONDME in IGORA barve dopolnijo ton kože za prefinjen videz s kontrastnimi umestitvami, ki poudarjajo perfektno kombinacijo temnih in svetlih tonov, ki zaobjamejo obraz.

Styling – značilnosti

Ustvarjen za daljše lase REAL ME trend poudarja naravne oblike, ustvarjene z minimalnimi detajli. Prosto padajoči lasje s subtilnim gibanjem so skladni z verodostojim – ‘to sem jaz’ – razpoloženjem.

TREND 3 – BEYOND BORDERS

Barva – značilnosti

BEYOND BORDERS barva govori o več dimenzionalnosti. Zahvaljujoč razkošnim IGORA in IGORA ROYAL barvam, ki se nanašajo z novo Marbling tehniko, kreirajo svež izgled za ekstra raznolikost in igrivost.

Styling – značilnosti

Perfekten za teksturirane lase, kodre in valovite oblike – vse to je BEYOND BORDERS. Okrepitev volumna z nenarejenim, razmršenim zaključkom.

TREND 3 – IGORA #RoyalTakeOver

Schwarzkopf Professional je prvič odprl svoja vrata barvnih laboratorijev IGORA ROYAL; trije najbolj navdihujoči, digitalni frizerski influencerji so se združili s tremi svetovnimi, vodilnimi session koloristi. Vsaka ekipa odraža svojo osebnost in združuje svojo ustvarjalnost, iz katerih razvije popolnoma nove barvne odtenke!

Vizionarski navdih te unikatne, umetniške edicije se bo uresničil v treh edinstvenih IGORA ROYAL barvnih kolekcijah za Essential Looks:

IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge

Lesley Jennison, svetovno znana koloristika iz Velike Britanije in Jean Phillippe Santos, popularen trend kolorist iz Sao Paula sta soustvarila nove, sofisticirane Dusted Rouge nianse, ki zajemajo vse od nežno rdečih do globokih, vintage tonov. S pomočjo nove Vertical Melting tehnike, barvni toni zbledijo v smeri navzven in tako ustvarijo čudovite, prelivajoče se zaključke.

IGORA #RoyalTakeOver Dishevelled Nudes

Matt Clements, nagrajeni kolorist iz Avstralije in Jorge Cáncer, svetovno priznani trener ter član Xpresion Creativos iz Madrida, sta kreirala novo Nude paleto barv in okrepila kontrast & karakter barv. Šest nežnih, kožnatih tonov – od pudrastih blond in pastelnih, do temnejših odtenkov ter nove Vanguard Accentuation tehnike. Za močne, usmerjene barve s kontrastno igro grafičnih linij ter nežnih, barvnih graduacij.

Tretji IGORA #RoyalTakeOver trend je v nastanku in bo lansiran predvidoma jeseni z novo Schwarzkopf Professional 2:1018 Essential Looks kolekcijo.