Hair Beauty d.o.o.
Hair Beauty d.o.o. Our Salon Opening Times We Work Every Day a Week

Opening time

  • Monday
  • Tuesday
  • Wednesday
  • Thursday
  • Friday
  • Saturday
  • Sunday


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Hair Beauty d. o. o., Obrtna cona Logatec št. 6, 1370 Logatec
Tel: 040/866-897

Vizija

Home / Vizija

Naša strategija temelji na profesionalnem odnosu do stranke, izredni kvaliteti produktov, hitri distribuciji, prilagodljivosti trgu, oblikovanju modnih trendov in na spremljanju napredka v lasni kozmetiki.

Naš cilj je povečanje pripadajočega tržnega deleža, nadgradnja prodajnega servisa in osvajanje novih trgov. Zavedamo se, da je vsako navedeno področje pomemben člen v celotni verigi podjetja.

Organizirano imamo delo tako, da je naročilo vedno dobavljeno kupcu v roku enega dneva. Komercialist po planu dela obiščejo vsako stranko vsaj enkrat mesečno, v enakih časovnih intervalih. Tako tudi stranka ve, kdaj jo bo komercialist obiskal. Ob vsaki priložnosti lahko komercialist svoji stranki pomaga pri reševanju reklamacij, predstavitvi vseh proizvodov in dela z njimi. Vsako leto pripravimo ponudbe, oz. pogodbe kupcem, ki so zanimive tako s prodajnega, kot izobraževalnega vidika.

V podjetju poleg prodaje in profesionalnega odnosa do celotnega delovnega procesa skrbimo tudi za intenzivno izobraževanje kupcev. Zanimive prodajne akcije, izobraževanje zaposlenih in kupcev ter dobra organizacija in planiranje nam bo omogočilo, da bomo vedno korak pred konkurenco. Hkrati pa principal skrbi za novitete in kvalitetne proizvode, ki nam omogočajo konstantno prisotnost na trgu in pospeševanje prodaje. Z vsemi navedenimi akcijami in dejavnostmi na trgu, lahko planiramo ohranjanje tržnega deleža pred konkurenco.