O podjetju

HAIR BEAUTY PREDSTAVITEV, POSLANSTVO & VIZIJA

Vse od našega začetka, leta 2001, smo v Hair Beauty vedno skrbeli za oživitev las. Smo distributer za profesionalni lasni kozmetiki INDOLA in SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, ki je globalno prisotna v več kot 100-ih državah sveta. Zasluženo ji pripada sloves izredno kvalitetne in tradicionalne blagovne znamke, ki konstantno nudi inovativne produkte, najnovejše trende, najodličnejše delovanje ter profesionalne storitve.

Danes se naša frizerska skupnost razteza po vsej Sloveniji, na kar smo izredno ponosni. Druži nas skupna vez: strast do las!
Mi ustvarjamo s frizerji za frizerje, da lahko ponudimo vrhunske in napredne izdelke z ustreznimi storitvami. Prvi prinašamo najnovejše modne smernice sezone preko edinstvenega Essential Looks trend vodiča in digitalnih influencerjev, globalno izobraževanje ter podporni salonski program, prilagojen & ustvarjen skupaj z izjemno strastnimi ljudmi.

“Strast do las!”

Poleg raznolikih linij & produktov, vsem frizerjem nudimo inovativen, globalni sistem izobraževanja na www.ask-schwarzkopf.com, ki omogoča spletno šolanje in podporo pri poslovanju frizerskih salonov.

“Globalni sistem izobraževanja.”

Naše partnerstvo temelji na dodajanju resnične vrednosti frizerskemu poslu, da saloni lahko izstopajo. Zakaj? Ker je uspeh frizerjev tudi naš uspeh.

Mi verjamemo, da prihodnost pripada pogumnim. Inspirativnim in kreativnim. Vsem tistim, ki se odločijo, da ostanejo radovedni in nekaterim, ki si upajo biti drzni že danes.

Mi ne verjamemo v napovedovanje prihodnosti. Mi jo ustvarjamo. Skupaj gremo naprej in ustvarjamo izglede prihodnosti že danes!

MI SMO HAIR BEAUTY TEAM.
TOGETHER. A PASSION FOR HAIR.